Geplaatst op

Op naar voorjaar 2018

De laatste tijd lijkt het wat rustiger, maar het tegendeel is waar. De voorbereidingen voor het komende jaar zijn in volle gang geweest en de stukjes lijken allemaal op de juiste plaats te vallen. Het seizoen van de barbecues en tuin lijkt natuurlijk voorbij, maar dat is natuurlijk niet helemaal waar. Op dit moment zijn de meeste winkels druk bezig om het assortiment voor 2018 samen te stellen. Zoals het er nu naar uitziet zal de byOllie buitenkeuken serie volgend jaar bij enkele tuincentra in Nederland en Duitsland verkrijgbaar zijn.
Daarnaast zijn we voor de accessoires druk aan het ontwikkelen geweest om een mooi assortiment samen te kunnen stellen. Deze zullen we in de komende weken langzaam aan presenteren. Wij zullen hiervoor op enkele braderie├źn in de regio staan. Uiteraard zullen we de data en locaties met jullie delen.