Over ons

byOllie probeert voor ieder budget iets bijzonders in de tuin te creëren. Een mooie luxe buitenkeuken onbetaalbaar? Wij proberen onze producten zodanig te ontwikkelen dat er voor ieder budget iets kan zijn. In onze webshop vindt u ons assortiment wat wij binnen 48 uur bij u geleverd kunnen krijgen. Soms zelfs binnen 24 uur kunt u een buitenkeuken thuis bezorgd hebben.
Liever persoonlijk door ons geleverd en geplaatst? Ook geen probleem, wij kunnen hier altijd een afspraak in maken en zijn flexibel in onze levertijden.
U zoekt een speciale maat, u heeft zelf al materialen in huis of u bent even vast gelopen? Ook dan kunt u gewoon bij byOllie terecht. Tijdens een kop koffie bespreken wij uw wensen en proberen we tot een voor een ieders tevredenheid eindresultaat te komen. En dat alles tegen scherpe prijzen. We kunnen u op meerdere locaties ontvangen of wij komen bij u thuis langs.
Verder kun u ook bij ons terecht voor kleine klusjes. Tegen een scherpe prijs kunnen wij u helpen. Van het ophangen van een lamp tot het (ver)plaatsen van een schutting, wij staan voor u klaar.
Indien u enkele andere vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op. We staan u graag te woord.