byOllie Esmee inclusief GrandHall Premium GT3

699.00

De byOllie Esmee is een mooie degelijke kast met ruime opbergmogelijkheden. Door het douglas hout kan hij jaren meegaan zonder deze extra te behandelen. Naar mate hij buiten staat zal hij mooi verkleuren.
De GrandHall GT3 heeft 2 grillroosters, 1 bakplaat en een warmhoud rek. Schoonmaken kan gemakkelijk door de lade aan de voorzijde.

Artikelnummer: BO-BK-3B-BAS-GH3 Categorie:

Beschrijving

Beperkt maar snel leverbaar, de byOllie Esmee Buitenkeuken met de GrandHall GT3 Premium Built In. Vandaag bestellen is binnen 4 werkdagen bij u thuis bezorgd! Neem snel contact op om de mogelijkheden door te spreken.

De byOllie Esmee is gemaakt van Douglas hout. Dit hout gaat zelfs onbehandeld zeer lang mee. Behandel je het hout heb je makkelijk 10 jaar plezier van de kast. De aanbiedingsprijs geldt voor onbehandelde kast. Behandeld is natuurlijk ook een mogelijkheid. Je kunt kiezen uit blanke lak, mahoniebruin of zilvergrijs.
In de rechter kast kunt u mooi uw gasfles uit het zicht weg zetten en de linkerkast kunt u gebruiken om grillaccessoires in te zetten.
De ruime werkbladen aan beide kanten geven u de mogelijkheid om uw eten voor te bereiden. Of natuurlijk als buffet plaats.

Afmetingen: 163x70x145

Specificaties GrandHall GT3:

2 grillroosters, 1 bakplaat, temperatuur meter in het deksel. Vet makkelijk te verwijderen via de lade aan de voorzijde.